Το οργισμένο tweet του Αντώνη Ρέμου κατά του Νότη Σφακιανάκη!

Νέα κόντρα ξέσπασε στη σόουμπιζ!

Πρωτοφανής ήταν η αντίδραση του Αντώνη Ρέμου απέναντι στις δηλώσεις του Νότη Σφακιανάκη περί θρησκείας. Ο τραγουδιστής, δεν μας έχει συνηθίσει να εμπλέκεται σε κόντρες ή να δημιουργεί εντάσεις με συναδέλφους του, ωστόσο αυτή τη φορά έγινε έξω φρενών με το συνάδελφό του.

Τι ήταν όμως αυτό που αυτή τη φορά έκανε τον Αντώνη Ρέμο να ξεσπάσει και να στείλει μήνυμα προς τον Νότη Σφακιανάκη;

«Διάβασα κάπου κατά λάθος κάποια λόγια που είπε ο Νότης . Σου λέω μια κουβέντα με εκτίμηση: Notis ΜΑΖΕΨΟΥ! Καληνύχτα ….», ήταν το Tweet του δημοφιλή τραγουδιστή απέναντι στο Νότη Σφακιανάκη και την ένταση που δημιουργήθηκε μετά τη φωτογραφία του τραγουδιστή που χαιρετά ναζιστικά.

Αυτή είναι η επίμαχη δήλωση του Νότη Σφακαινάκη που εξόργισε τον Αντώνη Ρέμο και πυροδότησε τη νέα κόντρα. «Δεν είμαι υποκριτής. Δεν είμαι χριστιανός άλλωστε, κι αυτό είναι πλεονέκτημα. Γιατί ο χριστιανός είναι υποκριτής εκ των πραγμάτων. Άλλα λέει, άλλα σκέφτεται, άλλα θέλει κι άλλα κάνει. Όταν σου έχουν διδάξει από μικρό παιδάκι πως μόλις δέχεσαι  ένα χαστούκι πρέπει να γυρνάς και το άλλο μάγουλο να φας το επόμενο, σε έχουν κάνει μαζοχιστή. Αυτό εξευτελίζει την προσωπικότητα σου. Κι επομένως δεν είσαι καλός άνθρωπος».

Πηγή: Faysbook.gr

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s