İntikam (Εκδίκηση) – Επεισόδιο 4 με ελληνικούς υπότιτλους

Ιntikam (Εκδίκηση) – Eπεισόδιο 4 με ελληνικούς υπότιτλους


Intikam, δηλαδή εκδίκηση, λέγεται το σίριαλ στο οποίο πρωταγωνιστεί η Μπερέν Σαάτ. Η Μπερέν Σαάτ είναι γνωστή στην Ελλάδα ως Φατμαγκιούλ στο σίριαλ Fatmagul και Μπιχτέρ στο Πειρασμός.

Το σίριαλ παίζεται αυτή τη σεζόν στην Τουρκία και αποτελεί η τούρκικη εκδοχή της αμερικάνικης σειράς του ABC TV “Revenge”.

Επεισόδιο 4 με ελληνικούς υπότιτλους – Περίληψη επεισοδίου

Το επεισόδιο ξεκινά με την Γιαμούρ να θυμάται όταν ήταν μικρή τα πράγματα που την φόβιζαν όπως ο κεραυνός και τον μπαμπά της που ήταν πάντα δίπλα της να την καθησυχάζει. Βλέπει το βίντεο με την ψυχολόγο, την οποία επισκέπτεται και την προτρέπει να τα ξεχάσει όλα και τα ξεκινήσει μια νέα ζωή. Επίσης, θυμάται την ίδια την ψυχολόγο όταν ήταν μικρή η οποία προσπαθούσε να την πείσει ότι ο πατέρας της ήταν ένας ψεύτης και ότι είπε ψέμματα και σε εκείνη.

Ο Εμρέ πάει με την Γιαμούρ για πρωινό τρέξιμο. Στο μεταξύ, η Σελέν τον ψάχνει αλλά η Τζεμρέ της λέει ότι είναι μαζί με την Γιαμούρ γι’αυτό δεν την προσκάλεσε να πάνε μαζί.
Ο Χαλντούν πιστεύει ότι η Σαχικά έστειλε τα μηνύματα, ο παραλήπτης ήταν άγνωστος. Η Σαχικά εκνευρίζεται και του λέει ότι δεν τα έστειλε εκείνη.

Ο Ρουζγκιάρ λέει στον Χακάν ότι δεν μπορεί να κοιμηθεί γνωρίζοντας ότι χρωστάει σε κάποιον…ο Χακάν τηλεφωνεί στην Γιαμούρ ότι πρέπει να την δεί επειγόντως, υπάρχει μεγάλο πρόβλημα και εκείνη λέει ψέμματα στον Εμρέ ότι πρέπει να φύγει επειδή την κάλεσαν από την τράπεζα.
Ο Ρουζγκιάρ λέει στην Γιαμούρ ότι θέλουν να φύγουν μακριά και εκείνη θυμάται όταν ήταν μικροί και μάζευαν χρήματα για ν’αγοράσουν ένα καράβι! Ακόμα, τη επισημαίνει ότι δεν μπορεί να φύγει, αυτή τον ρωτάει για ποιο λόγο και της απαντάει «Ηρθες εσύ»…

Το ψέμα της Γιαμούρ αποκαλύπτεται όταν ο Ρουζγκιάρ λέει στον Εμρέ ότι συναντήθηκαν το πρωί…η Σελέν βρίσκει την ευκαιρία να πει στον Εμρέ να μην εμπιστεύεται πολύ την Γιαμούρ.

Πάνε όλοι στην εκδήλωση και το σχέδιο της Γιαμούρ πιάνει τόπο…η Αισε βάζει το βίντεο στο οποίο εμφανίζονται οι πελάτες της, εκτός από την Γιαμούρ (η οποία παίζει την έκπληκτη με μια φοβερή γκριμάτσα η Μπερέν και ένα διαβολικό χαμογελάκι μετά) δείχνει και την Σαχικά η οποία εκμυστηρεύεται στην ψυχολόγο της ότι ίσως δεν έπρεπε να είχε κάνει δεύτερο παιδί (δλδ την Τζεμρέ). Η Τζεμρέ φεύγει σοκαρισμένη. Την ίδια στιγμή η Σαχικά θυμάται πώς έπεισε την ψυχολόγο να κάνει την μικρή τότε Ντερίν να πιστέψει ότι ο πατέρας της ήταν ένοχος και ψεύτης.
Η Σελέν παίρνει το κινητό του Εμρέ και στέλνει μήνυμα στην Γιαμούρ ότι δεν θα έρθει για δείπνο…η Γιαμούρ τότε καλεί τον Ρουζγκιάρ σε δείπνο. Κάθονται και συζητούν για την Ντερίν, που ήταν ερωτευμένος ο Ρουζγκιάρ και δεν ήρθε πίσω ποτέ…

Ο Εμρέ λέει στην μητέρα του (Σαχικά) ότι η αδερφή του θα μείνει απόψε σε φίλους της και της  ζητάει εξηγήσεις για την σκληρότητά της απέναντι στην Τζεμρέ. Εκείνη απαντάει ότι ήταν δύσκολη περίοδος για εκείνη όταν έμεινε για δεύτερη φορά έγκυος.

Ο Εμρέ γυρίζει έξαλλος σπίτι επειδή η Γιαμούρ ήταν με τον Ρουζγκιάρ.

Ακολουθεί η σκηνή δράσης με την εισβολή της Γιαμούρ στην ψυχολόγο και την αστυνομία που πάει στο σπίτι της Σαχικά για να την ψάξει.

ΥΠΟΘΕΣΗ:

Μια καλόκαρδη και πολύ όμορφη γυναίκα με το όνομα Derin θα μετακομίσει σε μια πλούσια γειτονιά. Η Derin όμως δεν είναι αυτό που φαίνεται να είναι.Έχει  επιστρέψει στον τόπο όπου ο πατέρας της είχε κατηγορηθεί ψευδώς από τους γείτονές του.Αυτή η ψευδής κατηγορία προκάλεσε το θάνατο του πατέρα της.Μετά από 17 χρόνια έχει έρθει πίσω για να εκδικηθεί.Έχει αλλάξει το όνομά της σε Yağmur και έγινε μια εντελώς διαφορετική γυναίκα. Για να πάρει εκδίκηση από τους εχθρούς της αυτή θέτει ένα τέλειο σχέδιο σε λειτουργία.

Διάβασε περισσότερα στο exoumenea.blogspot.com

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s