Αλυσιδωτά ραγδαίες οι εξελίξεις στον Σουλεϊμάν: H Xατιτζέ σχεδιάζει το θάνατο της Χουρέμ!

Αλυσιδωτά ραγδαίες οι εξελίξεις στον Σουλεϊμάν: H Xατιτζέ σχεδιάζει το θάνατο της Χουρέμ!
Διαβάστε στις συγκλονιστικές εξελίξεις στην αγαπημένη σας σειρά…

 Η αδελφή του Σουλεϊμάν ορκίζεται να εκδικηθεί για το θάνατο του Ιμπραήμ. Είναι σίγουρη πως για όλα ευθύνεται η Χουρέμ και δεν θα ησυχάσει αν δεν την σκοτώσει!!! Γνωρίζει βέβαια πολύ καλά πως όλα αυτά τα χρόνια όσοι και όσες φορές κι αν επιχείρησαν να σκοτώσουν τη Χουρέμ απέτυχαν. Από τη μία γιατί την προστάτευαν οι έμπιστοί της από την άλλη γιατί πάντα είχε την εύνοια του Σουλεϊμάν. Ετσι θα πρέπει αυτή τη φορά να είναι πολύ προσεκτικοί στις κινήσεις τους ώστε να μην αποδειχτεί η ενοχή τους.

Η Μαχιντεβράν, που βρίσκεται πάντα στο πλευρό της Χατιτζέ, της λέει ότι έχει μια υπηρέτρια – την Ντιάνα – που είναι έτοιμη να κάνει ό,τι της ζητήσουν. Από την άλλη, ο Σουμπούλ λέει στη Χουρέμ πως η Χατιτζέ έχει πολύ πόνο στην ψυχή και θα προσπαθήσει να την εκδικηθεί. Η Χουρέμ του απαντά πως το γνωρίζει αυτό και πως θα πρέπει να έχουν τα μάτια τους ανοιχτά μέρα νύχτα.

Στο μεταξύ η Χουρέμ ετοιμάζει ένα γλέντι και όταν ο Σουμπούλ της λέει ότι δεν έχουν περάσει 40 μέρες από το θάνατο του Ιμπραήμ και ανησυχεί για την αντίδραση της Χατιτζέ, εκείνη του απαντά ότι αυτή είναι η κυρίαρχη στο χαρέμι και θα κάνει ό,τι θέλει. Η Αφιφέ νιώθει ενοχλημένη όταν μαθαίνει από τον Σουμπούλ ότι η Χουρέμ Σουλτάνα ετοιμάζει γλέντι για το Μπαϊράμι (σ.σ. Η μεγαλύτερη θρησκευτική γιορτή των Μουσουλμάνων). Η Χατιτζέ απαιτεί να σταματήσει το γλέντι επειδή πέθανε ο μεγάλος Βεζίρης της Αυτοκρατορίας και όταν η Χουρέμ της ζητά να μιλήσουν η Χατιτζέ την προσβάλει. Η Μιχριμάχ επεμβαίνει και της ζητά να προσέχει πως μιλά στη Βαλιντέ και η Χουρέμ της λέει να πάει στο δωμάτιό της.

Ο Σουλεϊμάν ακούει όσα είπε η Χατιτζέ και πλησιάζοντάς την, της ζητά να επιστρέψει στο παλάτι και ότι αυτός επέτρεψε να γίνει η γιορτή. Η Χουρέμ παραπονιέται στον Σουλεϊμάν πως ότι κάνει το θεωρούν σφάλμα κι εκείνος της λέει ότι είναι ευαίσθητη η Χατιτζέ γιατί είναι θλιμμένη για το θάνατο του άνδρα της. Όταν η Χουρέμ συνεχίζει να λέει ότι της ρίχνουν ευθύνες για ότι συμβαίνει ο Σουλεϊμάν την χαϊδεύει στο πρόσωπο και της λέει ότι “μέσα στο σκοτάδι το πρόσωπό της λάμπει σαν φως”. Διάβασε περισσότερα στο exoumenea.blogspot.com

Πηγή: TV ΖΑΠΙΝΓΚ, zappit

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s