Μπέσυ Μάλφα: «με βάφτισαν έτσι επειδή ήμουν άσχημη, από έναν σκύλο»

Μπέσυ Μάλφα: «με βάφτισαν έτσι επειδή ήμουν άσχημη, από έναν σκύλο»

Μια άγνωστη λεπτομέρεια της ζωής της αποκάλυψε η Μπέσυ Μάλφα, που δεν δίστασε να πει δημόσια ότι πήρε το όνομά της από έναν… σκύλο! Παράλληλα, δήλωσε πως «είμαι εξώλης και προώλης», ενώ μίλησε για την συνεργασία της με την Άννα Βίσση και τον Νίκο Καρβέλα και την οικογένειά της.

Παναγιώτα Βασιλοπούλου είναι το όνομα της ηθοποιού, όπως μάθαμε από την συνέντευξή της στο «Πρωινό ΑΝΤ1». Πώς πήρε το όνομά της; Σύμφωνα με όσα είπε η ίδια, της το έδωσε ο πατέρας της επειδή ήταν… άσχημη!

«Όταν ήμουνα μικρή, ο μπαμπάς μου με είδε έτσι κακάσχημη με μαύρα σγουρά μαλλιά και θυμήθηκε ένα σκυλάκι κανίς που το λέγανε Μπέσυ και με φώναζε Μπέσυ», είπε η ηθοποιός, προσθέτοντας πως το επίθετο Μάλφα το χρησιμοποιούσε από τα 18 οπότε και εργαζόταν ως χορεύτρια, ενώ στη σχολή υποκριτικής χρησιμοποιούσε το κανονικό της επίθετο.

Η ηθοποιός μίλησε και για την συμμετοχή της στην όπερα «Δαίμονες» της Άννας Βίσση και θυμήθηκε πως… την κυνηγούσαν με σταυρούς και αγιασμούς, ενώ μίλησε κολακευτικά για τον Νίκο Καρβέλα επισημαίνοντας πως τον θεωρεί φίλο της,.

Από την κουβέντα δεν έλειψαν τα σχόλια για τον σύζυγό της, Γεράσιμο Σκιαδαρέση, για τον οποίο είπε ότι τρέφει αισθήματα θαυμασμού και αγάπης, αλλά και για τα παιδιά της, για τα οποία δεν έκρυψε ότι φοβάται όταν βγαίνουν βόλτα!

Διάβασε περισσότερα στο exoumenea.blogspot.com

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s