Κλεμμένα Όνειρα: Διάβασε πρώτος όσα θα δούμε μέχρι το τέλος της σεζόν!

Τι θα δούμε μέχρι το τέλος της σεζόν;

Μεγάλος χαμένος των ”Κλεμμένων Ονείρων” αναδεικνύεται προσεχώς ο Δημήτρης Μαλτέζος, που παρά το γεγονός ότι έχει κάνει τόσα, ούτε στο φετινό φινάλε της σεζόν θα τον δούμε να μπαίνει στη φυλακή. Θα βρει, ωστόσο, το…δάσκαλό του, από αλλού, καθώς μετά από όσα έγιναν θα πλησιάσει στην τρέλα…

Μετά το διαζύγιο με την Αλεξάνδρα και την απομάκρυνση του από τα παιδιά του και την έπαυλη, ο δυναμικός επιχειρηματίας βρίσκεται εξιλαστήριο θύμα για όλα αυτά που του συμβαίνουν. Η Βίκυ, η οποία, πλέον, του έχει κλείσει όλες τις πόρτες, θα κινδυνεύσει άμεσα από όσα θα της καταμαρτυρήσει ο Μαλτέζος, αλλά θα καταφέρει να ορθώσει το ανάστημά της και να βγει αλώβητη από αυτή τη μάχη, η οποία, όμως, μένει ανοιχτή για την επόμενη σεζόν. Καταφύγιο απ’ όλους και απ’ όλα θα βρει ο Μαλτέζος στην φιλόξενη αγκαλιά της νέας του γραμματέως, μια σχέση που, επίσης, θα δούμε να αναπτύσσεται περισσότερο την ερχόμενη χρονιά.

Η αποφυλάκιση του Σταύρου σηματοδοτεί μία νέα πορεία στη σχέση του με την Φαίη, αφού τελικά το ζευγάρι θα αποφασίσει να παντρευτεί! Το γάμο αυτό δεν θα καταφέρει να μπλοκάρει ο Άρης, όσο και αν το επιδιώξει. Άλλες εκπλήξεις που περιμένουν τους ήρωες; Η Νάνσυ λίγο μετά τον χωρισμό της από τον Θεόφιλο με την προτροπή της Σάννυς, ανακαλύπτει ότι είναι έγκυος στο παιδί του, γεγονός που προκαλεί αλυσιδωτές αντιδράσεις, ενώ με μεγάλη της έκπληξη η Μαντώ θα ανακαλύψει ότι ο παππούς της που αναζητά με πάθος τόσο καιρό είναι ο αστυνόμος Μακρής!

Η αυτοκτονία του Μπίλυ μετά την απελευθέρωσή του από τα χέρια του Μαλτέζου θα είναι μία από τις πιο δυσάρεστες εξελίξεις και η τραγική ειρωνεία είναι ότι η Άννα θα συνεχίσει να τον θεωρεί ζωντανό και θα διατηρεί άσβεστη την αγάπη της για αυτόν… Η αλήθεια για τον χαμό του θα της αποκαλυφθεί την επόμενη χρονιά, βυθίζοντάς τη στη θλίψη.

Πηγή: TVΖΑΠΙΝΓΚ

Διάβασε περισσότερα στο exoumenea.blogspot.com

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s